søndag 14. september 2014

Iktplan.no

Iktplan.no er en nettressurs fra Senter for IKT i utdanningen. Dette er en gratis tjeneste som kan være nyttig for lærere å bruke i planlegging av undervisning. På denne siden ligger blant annet kompetansemål, kartleggingsprøver, vurderingskriterier, videoer, lenker og veiledninger ment for å øke bruken av IKT i alle fag i skolen. IKT planen er et forslag til hva som bør gjennomgås av digitale ferdigheter i grunnskolen på et minimumsnivå. Alt innhold på nettsiden kan brukes eller eventuelt speiles over til en kommunal løsning. Bodø kommune har også utarbeidet en IKT plan for Bodø skolene. Her finnes planer for øving av de digitale ferdighetene. 

3 kommentarer:

  1. Så flott at du deler denne nettressursen med oss. Den virket som en veldig god tjeneste for lærere, som er enkel å bruke og forstå.

    SvarSlett
  2. En veldig god ressurs! Har selv vært inne å sett gjennom noe av stoffet på nettsiden, og der er det mye læringsnyttig! Kan kanskje være veldig nyttig for lærere som sliter med å få IKT inn i undervisningen.

    SvarSlett
  3. Nyttig for lærere/lærerteam og skoler for å finne ut om de gjør god nok jobb med digital kompetanse. For å forstå hva dette innebærer i praktisk læringsarbeid kreves digital, didaktisk kompetanse.

    SvarSlett